Velg en side

En ting flere begynner å få øynene opp for, er dansing. En dans som har blitt spesielt populær i Norge er salsa. Med sine pulserende rytmer og raske tempo er salsa en svært morsom aktivitet, og du får mange helsefordeler med på kjøpet når du danser. Dansing er også svært sosialt, og en god måte å treffe nye mennesker på, eller komme nærmere partneren din.

Når du danser får du pulsen til å stige, og du vil merke at kondisjonen blir bedre og bedre. Alle de store muskelgruppene er i bruk under dansingen, og det betyr at salsa også er god styrketrening. Salsa krever ofte at du må bytte mellom flere ulike posisjoner, og du vil derfor også kunne oppleve å få bedre balanse. Men hvor kan du lære denne flotte dansen?

Salsakompaniet

Salsakompaniet er en danseskole som holder til i Oslo. Her kan du melde deg på dansekurs uansett hvilket nivå du er på fra før. Det finnes flere stiler innen salsa, og en spesiell stil Salsakompaniet har fokusert sterkt på er kubansk salsa, eller «casino» som dansestilen gjerne kalles. Dette er en type dansestil som er svært populær mange steder rundt om i verden.

På denne danseskolen kan du få svært eksklusive dansetimer med kjente internasjonale instruktører som har vunnet flere dansemesterskap. En ting som er svært viktig når du skal danse, er forståelse av musikken. Her må det følges nøye med på rytmen slik at du lærer å ta stegene og bevegelsene til rett tid. Det finnes mange forskjellige musikkvalg, og mest populært er karibiske og afrikanske rytmer.

Salsasi Danseskole

Salsasi Danseskole er en skole som ligger i Kristiansand. Her har du muligheten til å være en del av et dansemiljø som tilbyr en svært sosial opplevelse med dyktige instruktører. Du vil finne danseklasser som passer for deg, uansett hvilket nivå du er på. Er du er på jakt etter en ny utfordring, trening eller ny inspirasjon, er du hjertelig velkommen hit.

På denne danseskolen er det et stort fokus på alle helsefordelene du får ved å danse. Dansing har vist seg å gi deg bedre hukommelse, økt energi og en større selvfølelse. Etter hvert som du kjenner at du mestrer dansen, vil du gjerne oppleve å få økt selvtillit og en stor mestringsfølelse. Det er med andre ord et hav med fordeler for deg som danser salsa!